Vi söker grafisk formgivare

Ort: Halmstad

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunders affärer tillsammans med vårt fantastiska team.

Mecs är inne i ett expansivt läge och har flera spännande projekt på gång. Därför är Mecs i behov av ytterligare en riktigt duktig grafisk formgivare.

Mecs är en heltäckande reklambyrå, som skapar produkter och tjänster för intern och extern kommunikation. Mecs lägger stor vikt vid relationer och är lyhörda för uppdragsgivarens behov och mål. Tillsammans med sina kunder och partners skapar Mecs idéer och former för en konsekvent, anpassad och enhetlig profil genom utvalda kanaler för den aktuella målgruppen.

Mecs verksamhet bygger på flexibilitet med hög spetskompetens inom:
• Reklam och tryckt media
• Webb- och systemlösningar
• Rörligt media
• Foto och filmning
• Strategi

Kvalifikationer
Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare som har en solid kunskap om layout, typografi, färg och form. Du kan Adobe Creative Clouds design program på dina fem fingrar. Du har en bred erfarenhet och god vana av både små och stora produktioner. Som grafisk formgivare på Mecs kommer ditt huvudfokus vara produktion av webbdesign och tryckt design. Du är noggrann och ansvarsfull och kommer i vissa fall ha kontakt direkt mot kund. Du kommer att arbeta självständigt och i team tillsammans med art director, projektledare och copywriter. Är du dessutom en fena inom 3D är det ett stort plus.

Bakgrund och utbildning
Vi söker dig som har:
- minst 5 års erfarenhet inom grafisk formgivning
- arbetat på reklambyrå, designbyrå, webbbyrå eller liknande

Så ansöker du
Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående!

Känner du att du är rätt person för Mecs ber vi dig söka tjänsten med CV och personligt brev till work@mecs.se. Vi vill även att du mailar oss tre arbetsprover som du är väldigt stolt över och som visar på hur duktig du är som grafisk formgivare.

Kontakt
Lasse Svensson
lasse@mecs.se
035-17 74 49